skip to Main Content

Projectinrichting

Stijlvolle inrichting voor uw project

U heeft een project waar een goede inrichting voor nodig is? U heeft dan iemand nodig die een project dusdanig kan ontworpen dat het helemaal op uw wensen is afgestemd. Bij FEM! Interieur projecten vindt u de expertise die nodig is om ook uw project helemaal tot een succes te maken. We hebben ruime ervaring met projectinrichting, onder andere voor vakantieparken en hotels. We hebben voor bedrijven als Landal Green Parks en Center Parcs een groot aantal vakantiewoningen van een nieuwe inrichting voorzien. Maar daarnaast zijn we ook in te schakelen voor andere projecten. Heeft u een kantoor, restaurant, hotel of huis dat een nieuwe inrichting nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

De projectinrichter voor u

Projectinrichters moeten zich helemaal aan hun opdrachtgever aan kunnen passen. Bij FEM! Interieur projecten gaan we met u om de tafel zitten om te bekijken wat u wilt bereiken met uw nieuwe inrichting. We bekijken wat uw wensen zijn en gaan hiermee aan de slag. Uiteraard geven we aan uw ambities een geheel eigen draai, waarvan we denken dat deze aansluit op wat u graag terug wil zien. We leveren hierbij niet alleen de inrichting van uw project, maar ook het meubilair dat hier bijhoort. Zo weet u zeker dat het totaalpakket aan u geleverd wordt en u na afloop van ons traject direct gebruik kunt maken van uw prachtige, nieuwe ruimte.

Meer weten over projectinrichting?

Als u meer wil weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden we u aan om gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op te nemen. Als projectinrichter hebben we vele jaren ervaring met het vernieuwen van interieurs. Bij onze projectinrichters weet u zeker dat u een interieur krijgt waar u blij van wordt. Het is belangrijk dat u en uw eindgebruikers zich in een nieuw interieur goed voelen. Wij gaan daar samen met u voor zorgen.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Luxe kantoorinrichting op maat

Maatwerk meubels voor iedere ruimte

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top