skip to Main Content

Chalet inrichting

Een perfecte chalet inrichting

U heeft een chalet waarvan u graag wil dat deze mooi wordt ingericht? Of u verhuurt chalets en wil aan uw klanten een inrichting aanbieden waar ze zichzelf gelijk in thuis voelen? Bij FEM! Interieur projecten bent u dan altijd aan het juiste adres. Ons bureau heeft mensen in dienst die gevoel hebben voor elke nieuwe opdracht en die daarbij altijd met uw wensen aan de slag gaan. Het genot en comfort van uw gasten staat daarbij altijd voorop. U wil per slot van rekening graag dat uw gasten zich helemaal thuis voelen als ze in een van uw chalets logeren. Bij FEM! Interieur projecten hebben we ruime ervaring met het inrichten van allerhande soorten vakantiewoningen.

De mooiste chalet inrichting

U bent voor inrichting van chalet op zoek naar een bureau waar mensen werken die weten wat hier allemaal bij komt kijken? Neem dan eens een kijkje op de website van FEM! Interieur projecten. Wij kunnen u dienen van louter interieur advies, maar we zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaalinrichting. We hebben de inrichting van chalets door heel Nederland verzorgd. We houden hierbij rekening met uw eisen, maar bekijken ook wat mensen die in een chalet verblijven van een dergelijk verblijf kunnen verwachten. We raden u daarbij aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wil weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vertellen u dan alles over de chalet inrichting die wij voor u in gedachten hebben.

Inrichting chalet op maat

Bij ons is een inrichting van een chalet of ander soort vakantiewoning altijd een inrichting op maat. Samen met u bekijken we hoe we de inrichting van chalets gaan verzorgen. Zo kunt u er op rekenen dat uw chalet of chalets er helemaal uit komen te zien als u zelf in gedachten had. Wij zorgen dat de chalets uitnodigend zijn en dat mensen zich er comfortabel voelen. Meer weten? Neem om te beginnen eens een kijkje op onze website. We hebben een groot aantal voorbeelden van eerdere projecten voor u klaarstaan. Overtuigd van onze kennis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top