skip to Main Content

Inrichting recreatiewoning

Een nieuwe inrichting voor recreatiewoningen

U heeft een recreatiewoning waar u graag een nieuwe inrichting voor wilt hebben? Of u bent werkzaam bij een bedrijf dat recreatiewoningen verhuurt, waar het tijd is voor een nieuwe stijl? Neem dan vandaag nog contact op met FEM! Interieur projecten. Ons bureau heeft de mensen in dienst die voor u aan de slag gaan met uw wensen, om tot een spannend nieuw interieur te komen. Wij weten als geen ander dat er aan een inrichting voor vakantiewoning andere eisen gesteld worden dan aan een gewone woning. We helpen u dan ook graag om die nieuwe stijl te vinden die nieuw elan geeft aan uw vakantiehuisjes. Voor inrichting van recreatiewoningen neemt u contact op met FEM! Interieur projecten.

Recreatiewoning inrichting op maat

Bij FEM! Interieur projecten vindt u niet alleen de mooiste inrichting voor uw recreatiewoning, maar worden ook alle meubels en accessoires voor u geleverd. We hebben een zeer groot assortiment meubelen en andere producten voor u klaarstaan, waarmee we uw recreatiewoning inrichten. Met andere woorden, als wij klaar zijn kunnen uw gasten direct het huisje betrekken! Wij hebben meerdere projecten uitgevoerd voor verhuurders van recreatiewoningen. Daartoe behoren een aantal grote projecten voor onder andere Landal Green Parks en Center Parcs. Op onze website vindt u hier voorbeelden van, zodat u een goede indruk krijgt van hoe een inrichting door ons er in uw vakantiewoning uit komt te zien.

Inrichting recreatiewoning

Voor de inrichting van recreatiewoningen neemt u contact op met FEM! Interieur projecten. Ons bedrijf heeft de expertise en kennis om een vakantiewoning geheel op maat in te richten. We hebben het bij de recreatiewoning inrichting altijd over totaalinrichting. We zorgen ervoor dat uw huisjes kant en klaar worden afgeleverd. Meer weten over recreatiewoning inrichten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen met u gaan we dan kijken hoe wij ervoor zorgen dat uw vakantiehuisjes weer een nieuw leven gaan beginnen.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top