skip to Main Content

Interieuradvies horeca

Interieuradvies voor de horeca

U heeft een horecagelegenheid waarvan u denkt dat er een nieuw elan nodig is? Uw horecazaak ziet er al jarenlang hetzelfde uit en heeft een nieuwe look nodig? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website van FEM! Interieur projecten. Ons bureau heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van interieurs en heeft al een groot aantal cafés, restaurants en andere horecagelegenheden aan een frisse start geholpen. We blijven daarbij niet in een enkele stijl hangen. Integendeel, u heeft bij ons de keuze uit een ruim aantal verschillende stijlen, waarbij we deze natuurlijk altijd zo goed mogelijk aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Interieuradvies voor horeca

Voor horeca interieuradvies bent u bij FEM! Interieur projecten aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van het interieur van horecagelegenheden. Bij een dergelijk project verplaatsen we ons altijd geheel in uw klant. Heeft u een hotel? Dan snapt u het belang van een goed bed. Een restaurant heeft dan vooral weer een aangename sfeer nodig, aangezien uw gasten zich dan het meest thuis voelen. De inrichting is toch een van de belangrijkste redenen waarom uw gasten weer terug willen komen. Samen met u gaan we bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat we dit kunnen bereiken.

Horeca interieuradvies op maat

FEM! Interieur projecten is een bureau waar altijd maatwerk wordt geleverd. We hebben op onze website een galerij staan waar u een aantal van onze eerdere projecten kunt bekijken. Aan de hand hiervan kunt u inspiratie opdoen, maar we kunnen natuurlijk ook samen met u bekijken hoe we u aan een ideale nieuwe inrichting gaan helpen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Interieuradvies voor horeca is een van onze specialiteiten. Laat ons u helpen aan dat gedroomde nieuwe interieur voor uw horecagelegenheid.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top