skip to Main Content

Inrichting vakantiewoning

De perfecte inrichting voor uw vakantiewoning

Heeft u een vakantiewoning die aan een nieuwe inrichting nodig is? Of verhuurt u een groot aantal vakantiewoningen die nieuw elan nodig hebben? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van FEM! Interieur projecten. Ons bedrijf heeft al vele jaren ervaring met het ontworpen van de inrichting voor vakantiewoningen, maar ook voor andere projecten. Wilt u dat de inrichting van vakantiewoning weer een gezellige, moderne sfeer uit gaat ademen? Bij ons staan altijd de wensen van de eindgebruikers voorop. Wat willen zij graag in hun huisje zien? Waar voelen zij zich prettig bij? Neem voor de inrichting van vakantiewoningen vandaag nog contact op met FEM! Interieur projecten. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op dit gebied, we zetten onze kennis en expertise graag in voor uw project!

Een mooie vakantiewoning inrichting

Als wij een vakantiewoning inrichten, dan kunt u op rekenen dat u wordt getrakteerd op een inspirerende inrichting waarin het aangenaam vakantie vieren is. Als FEM! Interieur projecten hebben wij al een groot aantal vakantiewoningen door heel Nederland ingericht. We hebben designs gemaakt voor individuele vakantiewoningen, maar ook voor grotere projecten. We zijn onder andere al ingezet door Landal Green Parks en Center Parcs. Op onze website vindt u voorbeelden van de inrichting die wij voor andere vakantiewoningen hebben gemaakt. We raden u aan om hier eens een kijkje te nemen als u wilt zien wat u kunt verwachten als wij voor u aan het werk gaan.

De ideale inrichting voor vakantiewoning of chalet

Voor de inrichting van vakantiewoningen neemt u contact op met FEM! Interieur vormgeving. U krijgt dan te maken met mensen die eerder vakantiewoningen hebben ingericht en die hierbij ook het totaalpakket hebben geleverd. Als wij klaar zijn, dan kunnen uw gasten bij wijze van spreken direct het huisje betrekken. We hebben een ruim assortiment aan meubelen voor u klaarstaan die wij aan u kunnen leveren. Een vakantiewoning inrichting van FEM! Interieur projecten is kiezen voor een inrichting op maat. Laat FEM! Interieur projecten dan ook uw vakantiewoning inrichten.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top