skip to Main Content

Inrichting vakantiehuis

De mooiste inrichting voor uw vakantiehuisje

Bij FEM! Interieur vormgeving bent u aan het juiste adres als u een interieur designer zoekt die ervaring heeft op het gebied van de inrichting van vakantiehuis of recreatiewoning. Wij hebben de inrichting van vakantiehuizen door heel Nederland verzorgd en weten als geen ander wat er bij komt kijken als er een ontwerp voor deze specifieke soort woningen moet worden gemaakt. We raden u aan om eens een kijkje op onze website te nemen als u wil zien hoe de woningen er uitzien die wij hebben ontworpen. U krijgt dan een indruk van onze stijl, maar u heeft bij ons de mogelijkheid om een gehele inrichting op maat te laten maken.

Vakantiehuis inrichting

FEM! Interieur vormgeving is gespecialiseerd op het gebied van een vakantiehuis inrichten. We kunnen u interieuradvies geven, maar ook voor een totaalinrichting zijn wij in te schakelen. We hebben een ruim assortiment meubelen die we bij uw inrichting in kunnen zetten. Als u ons de woningen in laat richten, dan zorgen wij ervoor dat deze helemaal klaar aan u worden afgeleverd. Als wij een inrichting van vakantiehuis verzorgen, dan stellen we altijd centraal wat uw gasten allemaal verwachten. Uw gasten komen nu eenmaal bij u langs om eens te ontspannen, het is dan belangrijk dat ze zich helemaal thuis voelen. Aangezien uw gasten een diverse groep zijn is er een inrichting nodig die op velerlei wensen aansluit.

Inrichting van vakantiehuizen op maat

Voor een vakantiehuis inrichting hoeft u alleen maar even bij FEM! Inrichting projecten te kijken. Wij hebben onder andere meerdere projecten verzorgd voor Landal GreenParks en CenterParcs. Bij ons staat het voorop dat uw inrichting geheel stijlvol en verzorgd is, zodat uw bezoekers zich hier gelijk op hun gemak voelen. Bij onze inrichtingen werken we samen met Ross Tucker furniture, een meubelontwerper met een zeer uitgebreid aanbod. Hier vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top