skip to Main Content

Interieuradvies bedrijven

Interieuradvies voor bedrijven

Heeft u een eigen bedrijf en merkt u dat uw personeel niet zo geïnspireerd meer lijkt te zijn? Is de energie ver te zoeken en maakt u zich zorgen waar dat aan ligt? Overweeg dan eens om het interieur van uw bedrijf onder handen te nemen. Er zijn genoeg redenen te noemen waarom een opfrisbeurt voor uw interieur een positieve invloed kan hebben op het werkplezier van uw mensen. Voor interieuradvies aan bedrijven neemt u dan ook contact op met FEM! Interieur projecten. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die veel ervaring hebben met het ontwerpen van een werkomgeving die inspireert.

Interieuradvies voor bedrijven

FEM! Interieur projecten is een interieuradviseur voor bedrijven waar mensen werken met veel ervaring op dit gebied. Wij weten hoe een werkplek op de schop moet worden genomen. We gaan daarvoor graag een keer met u om de tafel zitten, zodat u met ons kunt delen wat u zelf voor ogen heeft. Hier gaan wij mee aan de slag om die werkplek te ontwerpen waar u en uw mensen met plezier in werken. Het is daarbij belangrijk dat op de werkplek ook het juiste meubilair staat. Ook hier houden we voor u rekening mee, we kunnen er zelfs voor zorgen dat uw kantoormeubels geheel voor u op maat worden gemaakt.

Heeft u interieuradvies voor bedrijven nodig?

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We gaan dan samen met u bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw bedrijf die look krijgt waarin werken weer een genot wordt. U bent bij ons niet alleen op de juiste plek voor interieuradvies voor bedrijven, we kunnen er ook voor zorgen dat uw nieuwe inrichting geheel voor u wordt verzorgd. Als wij als interieuradviseur voor bedrijven klaar zijn met ons werk, kunnen u en uw mensen direct aan de slag op de nieuwe werkplek!

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top