skip to Main Content

Inrichting horeca

Een perfecte inrichting voor horeca

Voor de inrichting van horeca gelegenheden neemt u contact op met FEM! Interieur projecten. Wij maken van uw café, restaurant of andere horeca gelegenheid een plek waar uw gasten graag komen en waar ze zich welkom voelen. Een plek om echt even te ontspannen en tot rust te komen. U wil toch ook dat uw gasten regelmatig terug blijven komen? De sfeer op uw locatie is daarbij heel belangrijk. Bij FEM! Interieur projecten gaan we samen met u om de tafel zitten om te bedenken hoe we ervoor gaan zorgen dat u helemaal tevreden kunt zijn over de look van uw etablissement. Wij kunnen voor u het interieur design verzorgen, maar we staan ook klaar om de gehele inrichting voor u af te maken.

Inrichten van horeca

Bij FEM! Interieur projecten vindt u mensen die zich goed kunnen verplaatsen in de eindgebruikers van een locatie. Per slot van rekening is dit ook heel belangrijk. Hoe wilt u dat uw klanten zich voelen als ze bij u op bezoek zijn? De inrichting van horecagelegenheid is iets waar veel zorg en aandacht aan moet worden besteed. Als u dit door ons laat doen, dan weet u zeker dat u mensen in dienst neemt die veel ervaring hebben met de inrichting van horeca. Op onze website vindt u een portfolio met meerdere voorbeelden van eerdere inrichtingen die we hebben verzorgd.

Wij verzorgen de inrichting van uw horecagelegenheid

Vaak zijn het kleine dingetjes die al een groot verschil kunnen maken. Soms is er meer nodig om uw etablissement een nieuwe uitstraling te geven. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich geïnspireerd voelen als ze bij u op bezoek zijn geweest. Als u vragen heeft over hoe wij dit voor u kunnen verzorgen, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. We hebben het graag met u over de vele mogelijkheden die we voor u in petto hebben.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top