skip to Main Content

Inrichting kantoorruimte

Laat FEM! Interieur projecten uw kantoor opnieuw inrichten

De inrichting van kantoorruimte is een klus waar goed over moet worden nagedacht. Per slot van rekening brengen u en uw personeel veel tijd door op uw kantoor, dan wilt u toch ook dat mensen zich daar zo prettig mogelijk voelen. De juiste inrichting kan hiervoor wonderen verrichten. Mensen die inspiratie kunnen halen uit de plek waar ze zitten, zullen net dat stapje extra voor u zetten. Zelf vindt u het natuurlijk ook prettig om op een plek te zitten waar u zich goed voelt. Bij FEM! Interieur projecten vindt u de mensen die u kunnen helpen aan dit bijzondere interieur.

Inrichten van kantoorruimte

Bij de kantoorruimte inrichting zijn er heel wat zaken om rekening mee te houden. Niet alleen is het belangrijk dat men zich goed voelt op een werkplek, deze plek moet ook praktisch ingericht zijn. Het is ook van groot belang dat het meubilair bijdraagt aan het comfort. Een verkeerde houding bij het werken kan voor grote lichamelijke klachten zorgen en dat wilt u natuurlijk zo veel mogelijk vermijden! Bij FEM! Interieur projecten werken we samen met Ross Tucker furniture. Dit bedrijf maakt perfecte meubelen die helemaal op maat voor u en uw personeel gemaakt kunnen worden. Zo heeft u niet alleen een inrichting die zo comfortabel mogelijk is, maar ook eentje die echt uniek genoemd mag worden!

Een kantoorruimte inrichten

Bij een kantoorruimte inrichten komt meer kijken dan alleen maar wat meubelen op een nieuwe plek neerzetten. Wij maken voor u niet alleen een interieur design, maar kunnen er ook voor zorgen dat het inrichten van het interieur u geheel uit handen wordt genomen. Uw mensen kunnen als wij klaar zijn met ons werk dan ook direct aan de slag. Wilt u hier meer over weten of gewoon eens met ons kennismaken in een vrijblijvend gesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u graag hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw personeel inspiratie kan gaan putten uit hun werkomgeving.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top