skip to Main Content

Kantoor interieur

Een kantoor interieur op maat

U heeft een eigen kantoor dat aan een nieuwe inrichting toe is? De inrichting van een kantoor is meer dan alleen maar wat meubelen kopen en deze op een leuke plek neerzetten. U wil toch ook dat uw mensen zich prettig voelen op hun werk en dat ze op deze plek geïnspireerd worden om goed werk voor u te verrichten? Bij FEM! Interieur projecten hebben we ruime ervaring met het inrichten van kantoren, maar ook bijvoorbeeld restaurants, hotels en vakantiewoningen. Het is deze ruime schat aan ervaring die we keer op keer in kunnen zetten als we aan een nieuw project beginnen. We weten hoe u zich thuis kunt voelen op uw kantoor en wat er nodig is om ervoor te zorgen dat mensen met plezier hun werk doen.

Interieur kantoor inrichten

Voor een inspirerend interieur voor kantoor of werkplek neemt u contact op met FEM! Interieur projecten. Bij ons bedrijf willen we er altijd voor zorgen dat mensen geheel tevreden zijn met het resultaat. We nemen uw wensen en eisen mee als we aan de slag gaan met een ontwerp en zetten daarbij altijd net dat stapje extra voor u. U kunt er bij ons op rekenen dat u te maken heeft met mensen met gevoel voor uw inrichting. Daarbij werken we altijd samen met het meubelbedrijf Ross Tucker furniture. Niet alleen heeft dit bedrijf een indrukwekkend assortiment prachtige meubelen, tegen een schappelijke prijs kunnen er ook meubelen op maat worden gemaakt. Zo heeft u een inrichting die helemaal uniek is en waar u geheel trots op kunt zijn.

Inrichten interieur kantoor

Een nieuw kantoor interieur nodig? Een nieuwe stijl op uw bedrijf kan een zeer positieve impuls geven aan het werkplezier van uw mensen. Voor interieur van kantoor of werkplek neemt u contact op met FEM! Interieur projecten. Wij hebben veel ervaring op het gebied van interieur kantoor inrichten en geven graag ook uw kantoor een fantastische make-over. Neem voor een vrijblijvend afspraak voor inrichten van interieur kantoor dan ook vandaag nog contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top