skip to Main Content

Totaalinrichting

Een nieuwe totaalinrichting van FEM! Interieur projecten

U staat op het punt om voor uw hotel, vakantiepark, kantoor of andere locatie een nieuw interieur te laten ontwerpen? U heeft dan de keuze om hier alleen het ontwerp van te laten maken door een interieurdesigner, of om de gehele inrichting te laten verzorgen. Voor een fantastische totaalinrichting door een gerenommeerd bureau raden we u aan om eens contact op te nemen met FEM! Interieur projecten. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die als totaalinrichter aan de slag gaan. Dit houdt in dat we niet alleen voor u een nieuwe inrichting op papier zetten, maar dat we ook de meubels leveren die hierbij horen. We zetten het dan ook nog eens allemaal voor u neer, zodat u er daarna gelijk gebruik van kunt maken.

Totaalinrichters voor uw inrichting

Er komt heel wat bij kijken om een project van een nieuwe inrichting te voorzien. U heeft genoeg van hoe een bepaalde ruimte er uitziet, maar u heeft zelf geen ideeën hoe u dit aan kunt pakken? Dan raden we u aan om gewoon eens te kijken bij FEM! Interieur projecten. Ons bureau gaat ervoor zorgen dat u die nieuwe inrichting krijgt waar u weer nieuwe energie van krijgt. Een inrichting die mensen aantrekt en inspireert. We hebben door de jaren heen al vele grote projecten begeleid. We hebben onder andere de totaalinrichting verzorgd bij een aantal mooie projecten voor Landal Green Parks en Center Parcs. Op onze website vindt u hier voorbeelden van, waarbij u duidelijk kunt zien dat wij ons aan een groot aantal verschillende stijlen aan kunnen passen.

Aan de slag met een totaalinrichter

Bij FEM! Interieur projecten weet u zeker dat u te maken heeft met een bureau waar mensen werken met gevoel voor stijl. We maken voor u een design op maat, waarbij we uw eigen wensen nooit uit het oog verliezen. Neem gewoon contact met ons op als u eens met ons om de tafel wil zitten om uw wensen met ons door te nemen. Wij zorgen er als totaalinrichters voor dat u een interieur krijgt dat uw grootste verwachtingen overtreft.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top