skip to Main Content

Kantoorruimte ontwerpen

Een inspirerend kantoor met FEM interieur

Het interieur van uw kantoor is een belangrijk onderdeel van uw werkplezier. Misschien heeft u een kantoor dat niet zo tot de verbeelding spreekt. Alles wat nodig is staat er wel, maar u haalt er weinig inspiratie uit. Het is dan goed om contact op te nemen met FEM Interieur. Bij ons bureau werken mensen die precies weten hoe een ruimte zo ontworpen moet worden dat hij aanspreekt en inspireert. Een kantoorruimte ontwerpen is dan ook iets wat wij regelmatig hebben gedaan. Wij ontwerpen uw kantoorruimte volgens uw wensen en maken er een ruimte van waar u weer met plezier gaat werken.

Het ideale kantoorruimte ontwerp

Bij FEM Interieur werken ontwerpers die een duidelijke visie hebben. Wij staan klaar om meubels te leveren die de juiste sfeer oproepen. Maar dat niet alleen, we zorgen er daarbij ook voor dat ze op de perfecte plek komen te staan. Daarbij zorgen wij met het aanbrengen van andere elementen voor een sfeer die past bij uw bedrijf. Een sfeer waar u een goed gevoel bij krijgt en die ervoor zorgt dat u weer met plezier gaat werken. Wij hebben veel ervaring met kantoorruimte ontwerp, maar daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor alle andere soorten inrichtingen. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van vakantiewoningen.

Laat ons uw kantoorruimte ontwerpen

Wij ontwerpen een kantoorruimte waar u met plezier elke dag naartoe gaat. Een ruimte waar u zich thuis voelt en waar de beste ideeën tot stand komen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of neem eens een kijkje op onze website, waar wij niet alleen meer informatie klaar hebben staan, maar ook voorbeelden van andere interieurs die wij hebben ontworpen. Zo krijgt u alvast een goede indruk van hoe wij te werk gaan bij het maken van het perfecte kantoorruimte ontwerp.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top