skip to Main Content

Hotelinrichting

Alles voor uw hotelinrichting

Als u een hotel heeft, of werkzaam bent bij een keten hotels, dan weet u hoe belangrijk de sfeer van een hotel is. Uw gasten moeten zich altijd thuis en op hun gemak voelen als ze bij u een of meerdere nachten doorbrengen. Dit is iets wat niet altijd even makkelijk te bereiken is, vooral ook omdat iedereen een eigen idee heeft over wat er wel en niet prettig is. Voor hotelinrichting waarbij er goed is nagedacht over de stijl van uw hotel neemt u contact op met FEM! Interieur projecten. Wij hebben veel ervaring met de inrichting van hotel en restaurant, maar ook vakantiewoningen en andere locaties. We gaan graag voor u aan de slag om van uw hotel een plek te maken waar mensen zich niet alleen prettig voelen, maar waar ze ook graag vaker terugkomen.

De inrichting van hotels verzorgen

FEM! Interieur projecten is een bedrijf met veel expertise op het gebied van inrichting. We hebben mensen in dienst die er geen genoegen mee nemen om alleen maar een paar stoelen en bedden leuk neer te zetten. Wij denken dat er over een interieur goed moet worden nagedacht om de juiste sfeer te kunnen oproepen. Wij kunnen voor u een inrichting ontwerpen, maar zijn ook in te schakelen als u wilt dat wij het gehele proces van inrichting voor u verzorgen. We werken hiervoor samen met meubelmaker Ross Tucker Furniture, een bedrijf met een zeer ruim assortiment aan meubels in allerhande verschillende stijlen.

Inrichten hotel

Als wij een inrichting verzorgen, dan is dit altijd maatwerk. Samen met u gaan we bekijken wat uw wensen zijn en wat u van een inrichting verwacht. Hoe wilt u dat uw gasten zich voelen als ze bij u op bezoek zijn? U heeft daarbij zelf de keuze hoe hands on u betrokken wil zijn bij de inrichting. Op onze website vindt u een portfolio met foto’s van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd. Hier vindt u gegarandeerd de inspiratie die u nodig heeft om de beslissing te nemen met ons in zee te gaan.

Contact

Wilt u meer informatie of een bezoek brengen aan onze showroom, neem dan contact met ons op.

  • Bel 06 209 60 778
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Sterk in kwaliteit!
  • Wij staan altijd klaar voor passend advies!

Referentiefoto’s

Center Parcs Parc Sandur

Schitterende energie-zuinige woningen aan het water  

Landal Landgoed Aerwinkel

Een complete luxebeleving in een prachtig Limburgs landschap

Alligator Plastics

Een inspirerende en flexibele werkomgeving in een Scrum ruimte.

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Vernieuwde vakantiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Enkele van onze klanten

Landal
Centerparcs
Auberge Vincent
Roompot vakanties
Jan projecten en montage
Back To Top